Afspraak maken?
  077 3745042
  Aanmeldformulier

Groepspraktijk Gertie Beurskens

Logopedie- en Dyslexiepraktijk Horst en Sevenum

Block links

  

 

 

 

Help, ik ben mijn stem kwijt.

 

Mijn kind kan de “k”
niet goed uitspreken

Kan ik mijn kind beter leren praten?

 

De tandarts zegt dat ik het
duimen moet afleren.

 

Ik heb een TIA gehad
en kan moeilijk uit
mijn woorden komen.

 

Mijn kind heeft een kleine woordenschat,
is daar wat aan te doen?

 

Ik heb last van hyperventilatie.

 

Mijn kind heeft moeite met lezen en spellen, wat kan de gespecialiseerd logopedist voor mijn kind betekenen?

 

 

 

Wie zijn wij?

Gertie Beurskens

Nadat ik de opleiding logopedie aan de Hogeschool Zuyd heb afgerond, ben ik als logopediste gaan werken in het speciaal onderwijs bij mytylschool Ulingshof in Venlo.  Verder heb ik enkele jaren gewerkt met volwassenen in het verpleeghuis D'n Horstgraaf in Venlo.

In 1986 ben ik begonnen met mijn praktijk voor logopedie en dyslexie. Momenteel hebben we een samenwerkingsverband met SBO de Twister in Horst en met peuter/ ontwikkelingsgroep Ziezo (PSW). Op beide plekken ben ik werkzaam.

De logopedie blijft me steeds boeien en inspireren door nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Vanuit mijn affiniteit met deelgebieden heb ik me gespecialiseerd in de logopedie bij (jonge) kinderen, de preverbale logopedie, NmG (Nederlands ondersteund met Gebaren) en leesproblemen. 

Gertie Beurskens

Dorine Lucassen

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Hogeschool Eindhoven (Fontys) en heb als logopedist in het speciaal onderwijs in Helmond en in logopediepraktijken in Duitsland gewerkt.

Sinds 2007 werk ik met veel plezier in deze praktijk op dinsdag, woensdag en vrijdag en behandel zowel kinderen als volwassenen met alle voorkomende logopedische problemen.

Verder houd ik mij vooral bezig met het vakgebied dyslexie en ben ik geregistreerd dyslexie-behandelaar. 

Dorine  Lucassen
Saar Tesser

In 2002 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Sinds oktober 2002 ben ik werkzaam in deze praktijk. Daarnaast heb ik als logopedist gewerkt op SBO de Opstap en bij Stichting ORO (voor mensen met een verstandelijke beperking). Binnen deze werkvelden heb ik ervaring opgedaan in het werken met volwassenen en kinderen en het werken in een multidisciplinair team.

Als logopedist vind ik het belangrijk aan te sluiten bij de hulpvraag van cliënten, kinderen en hun ouders en enthousiast en betrokken te zijn tijdens de behandeling. In de logopedie heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van (jonge) kinderen, preverbale logopedie, NmG (Nederlands ondersteund met Gebaren) en Oromyofunctionele Therapie.

Saar Tesser
Gert Wismans

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd. Na mijn studie heb ik als schoollogopediste gewerkt op enkele basisscholen in de buurt. Al snel kreeg ik een vaste baan in Duitsland bij een kinderdagverblijf voor kinderen met een verstandelijke beperking. Hier heb ik ruim drie jaar gewerkt.

In 1995 ben ik bij de Twinkeling in Horst gaan werken en in januari 1996 ben ik gestart hier in de logopediepraktijk. Deze combinatie van werkplekken heb ik nog steeds.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het behandelen van kinderen met spraak/taalproblemen en volwassenen met stemproblemen of hyperventilatie. Mijn specialisme is het werken met kinderen met een bredere ontwikkelingsproblematiek; denk hierbij aan autisme of kinderen met het syndroom van Down.

Gert Wismans

Logo

KP logo groepspraktijk gertie beurskens logopedie groepspraktijk gertie beurskens

Groepspraktijk Gertie Beurskens logopedie en dyslexie in Horst en Sevenum 077-3745042 logopediebeurskens@planet.nl 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.